Vaata: Sooduspakkumised Erimelli e-poes
Vaata: Sooduspakkumised Erimelli e-poes

AdBlue müük – kütuselisand SCR tehnoloogiaga sõidukitele

AdBlue 10L kanister
Erimell AdBlue 10L kanister

AdBlue kütuselisand on meie esindustes saadaval erineva suurusega pakendites alates 10L kuni 1000L konteiner, et igaüks leiaks endale sobiva. Kogu valikuga saate tutvuda meie e-poes.

AdBlue hulgimüük

Kui olete huvitatud hulgikogustest või edasimüümisest, siis palun võtke meiega ühendust ja leiame teile kindlasti hea lahenduse ning sobivad tingimused.

Lepingulistele klientidele ja hulgikoguste tellijatele pakume tasuta transporti üle kogu Eesti.

Milleks AdBlue lisandit kasutatakse

AdBlue on ISO- ja DIN standardite järgi toodetud karbamiid-vesilahus, mille kasutamine optimeerib mootori jõudlust, vähendab eralduvate heitgaaside hulka ning vähendab (keskmiselt kuni 5%) kütusekulu. AdBlued kasutavad veoautod saavad Euroopa Liidus kiirteemaksudelt soodustust.

AdBlue vedelik on ohutu nii inimestele kui ka loomadele. See on mittemürgine, samuti ei ole ta ka plahvatusohtlik või süttiv.

Missugused sõidukid AdBlue lisandit kasutavad

AdBlue on kasutusel uutes SCR (selective catalytic reduction) tehnoloogiaga varustatud diiselmootoriga veokites, bussides ja rasketehnikas. Nendel sõidukitel on lisaks tavakütusepaagile ka 80-120L AdBlue paak.

SCR tehnoloogia põhineb AdBlue lisamisel väljalaskeprotsessi, mille tulemusena keemilise reaktsiooni käigus muutuvad kahjulikud ained (NOx – lämmastik-oksiidid) mittekahjulikeks – lämmastikuks ja veeks.

Adblue koostis

AdBlue® on 32% karbamiidi- ehk uurealahus destilleeritud vees, mis on mõeldud kasutamiseks autodel, veoautodel ja rasketehnikal saavutamaks nõutud kahjulike ainete tasemed heitgaasides (Euro-4, Euro-5, Euro-6).

AdBlue peamisteks koostisaineteks on uurea ehk karbamiid (32%) ning destilleeritud vesi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.