Vaata: Sooduspakkumised Erimelli e-poes
Vaata: Sooduspakkumised Erimelli e-poes

Uued suverehvid laos ja saadaval soodsa hinnaga (2022)

Suverehvid võib sobivate teeolude korral autole alla panna juba 1. märtsist. Suverehvid muutuvad kohustuslikuks 1. maist.

Meie ladudes on olemas lai valik värske tootmisajaga Minerva, Firemax, Roadmarch ja Fronway suverehve. Kui vajad kiiresti soodsaid suverehve, siis neid tootjaid julgeme kindlasti soovitada. Üle 200(!) erinevat suverehvi kohe laos.

Vaata kõiki suverehve.

Tootevalikust saab hea ülevaate meie rehvide e-poes aadressil e-rehvid.ee. Laokauba tavapärased tarneajad on 1-3 tööpäeva üle kogu Eesti.

Minerva suverehvid 2022 hooajaks on saadaval. Foto: Unsplash

Meie e-poes on väljas ka lai valik tuntud brändide rehve (nt Continental, Bridgestone, Nokian jne), mida pakume koostöös usaldusväärsete partneritega. Nende kohale toomise ajad on õigepisut pikemad (eriti hooaja tipus). Tarneajad on vastavalt iga toote juures ka ära märgitud. Kokku on e-poes üle 3000 suverehvi.

Mis firmaga on Minerva näol tegemist

Minerva on üks populaarsematest soodsa hinnaklassi rehvifirmadest. Tegemist on väga kvaliteetsete ja vastupidavate suverehvidega. Enim ostetud suverehvide TOP10s on meil varasematel aastatel olnud kohati 7 Minervat.

Vaata: Suverehvid meie e-poes E-rehvid.ee

Minerva loodi 1900 aastal Antwerpenis, Belgias. Algusaastatel tegeles ettevõte jalgrataste, mootorrataste ning luksusautode tootmisega.  1995. aastal alustati rehvide tootmisega, mida toodeti koostöös Saksamaa grupp Continental’iga. 2011. aastal tehti koostööd Nokianiga.

Minerva rehvid vastavad kõikidele Euroopas turustatavatele rehvidele esitatud nõuetele. Rehvid valmistatakse kaasaegsetes tehastes Hiinas ning iga rehv läbib põhjaliku kvaliteedikontrolli.

3 kõige populaarsemat mudelit selleks suveks

Minerva kõige populaarsemad mudelid on varasemalt olnud Minerva 209, F209 ning F205. 2019, 2020 ja 2021 kevadhooajal oli iga neljas tellitud suverehv Minerva Radial F205, mis on seega vaieldamatult kõige populaarsem mudel juba mitmendat aastat järjest.

Saadaval paljudes erinevates mõõtudes ning neile on iseloomulik kõrge kvaliteet, soodne hind ning head sõiduomadused.

Täpsema suverehvide valikuga saab tutvuda e-poes – e-rehvid.ee

Ei tea mida valida?

Kui rehve oleks vaja ja päris täpselt ei tea, mida võiks võtta, siis palun helistage meile julgelt +372 7400455 (E-R 8-17) või kirjutage erimell@erimell.ee. Vastame kiirelt ja aitame hea meelega jõuda kõige sobivama rehvini.

Head tellimist ja turvalist sõitu!

2 mõtet “Uued suverehvid laos ja saadaval soodsa hinnaga (2022)” kohta

    1. Tere! 205/55 R16 mõõdus suverehvide valiku koos hindadega leiate siit. Minerva F209 rehvid on hetkel saadaval hinnaga €41.04 €/tk. Seega ringi hinnaks tuleks 164.16 €.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.