Vaata: Sooduspakkumised Erimelli e-poes
Vaata: Sooduspakkumised Erimelli e-poes

Muruniiduki õli – 4T ja 2T õlid aiatööriistadele

Muruniidukile sobilike õlide valik on võrdlemisi suur. Meie kauplustest peaks igaüks leidma enda seadmele sobiva õli margi ja pakendi suuruse.

Muruniiduki õli on saadaval pakendites alates 0.6L ning suurematele muruniitjatele kuni 205L vaadis. Muruniidukiõli saate tellida mugavalt meie e-poest.

Lisaks leiab meilt sobiva õli ka trimmerile, mootorsaele, murutraktorile ja muule aiatehnikale. Kui te ei ole kindel, mida osta siis võtke meiega ühendust, külastage meie kaupluseid või esitage enda küsimus kommentaarina. Püüame kindlasti aidata 🙂

Vaata ka valmis bensiinisegusid muruniidukile ja mootorsaele.

Super muruniidukiõli 4-T

4T muruniiduki õlid 0.6L, 1L ja 5L pakendis.
4T muruniiduki õlid 0.6L, 1L ja 5L pakendis. Enamusel muruniidukitel õlivahetuse normiks 0.6L.
Õli on Saksa päritolu Mannol õlitehase toodang.

Erimell muruniiduki õli on universaalne monoviskoosne mootoriõli kõikidele muruniidukitele, rootorkultivaatoritele ja teistele väikemehhanismidele, kus kasutatakse neljataktilisi bensiinimootoreid (mida tähistabki õlide nimetuses toodud 4T).

4T mootoriõli tagab suurepärase õlituse, vähendab kulumist ja korrosiooni, pikendades nii mootori eluiga. Muruniiduki õli tuleks kasutata vastavalt seadmetootja soovitusele. 4-T Super on mugavas 0.6-liitrises pakendis, mis on enamusel muruniidukitel ka õlivahetuse normiks. Õli on Saksa päritolu Mannol õlitehase toodang.

API SG, CCMC G4, SAE 30 spetsifikatsioonile vastav monoviskoosne mineraalne mootoriõli kõikidele muruniidukitele. Sobib ka mootorratastele ja teistele mobiilsetele seadmetele.

4-T muruniidukiõli on saadaval 0.6L, 1L, 5L ja 205L pakendis. Õli on kõige lihtsam tellida meie e-poest.

Erimell Super 2-T

Super 2-T 5L kanistris
Super 2-T 5L kanistris

Super 2-T on kõrge kvaliteediga mootoriõli kõigi kahetaktiliste bensiinimootorite – ühe või kahesilindriliste mootorsaagide, muruniidukite, mopeedide, mootorrataste, autode ja teiste väikemehhanismide, sealhulgas ka eraldi õlitusega bensiinimootorite jaoks.

Karakteristikud: Isesegunev, kõrge õlituse efektiivsus, ökonoomne kasutada. Sobib ka seguna vahekorras 1:50, takistab süüteküünalde elektroodide ummistumist, hoiab põlemiskambri ja väljalaskeavad puhastena, pakub efektiivset mooroti sisemuse korrosioonikaitset. Kasutada vastavalt mootoritootja soovitusele.

Spetsifikatsioon: API TC, JASO FB, ISO-L-EGB

Erimell Super 2-T Plus – mootorsaed, trimmerid ja muu aiatehnika

Erimell Super 2-T Plus
Erimell Super 2-T Plus

2-T Plus on poolsünteetiline kõrge kvaliteediga mootoriõli kõigi kahetaktiliste bensiinimootorite jaoks – mootorsaed, trimmerid ja muu aiatehnika. Sobib kasutamiseks seguõlina kui ka eraldi õlitusega 2-T mootorites. Tagab maksimaalse kulumiskindluse suurtel koormustel, seguneb kergelt ka madalatel temperatuuridel ja vähendab mootori suitsemist. Punane. Kasutada seguna vahekokorras 1:50 (vastavalt mootoritootja soovitustele).

Spetsifikatsioon: API TC, JASO FD,TISI; ISO-L-EGD

Mannol 4-TAKT AGRO SAE 30

Mannol 4-TAKT AGRO õli muruniidukile
Mannol 4-TAKT AGRO õli muruniidukile

Mannol 4-TAKT AGRO on kõrgekvaliteediline monoviskoosne (SAE 30) mineraalõli, mis on mõeldud kaasaegsetele väikestele 4-taktilistele mootoritele, mis on kasutusel aiatehnikas. Saadaval 0.6L, 1L ja 4L pakendis. Rohkem infot leiate tootja kodulehelt.

Spetsifikatsioon: SAE 30 API SG JASO MA/MA2

Muruniiduki õli kasutamine

Õli tuleks kasutada vastavalt muruniiduki tootja soovitusele. Sageli arvestatakse õlivahetuse vahelist aega niiduki töötundides. Näiteks Husqvarna soovitab õli vahetada iga 25 töötunni järel või hooaja lõppedes. Tolmuste ja poriste tingimuste korral tuleb õli vahetada tõenäoliselt sagedamini.

Sisepõlemismootoriga (ehk bensiinimootoriga) muruniiduki mootor vajab kindlasti õlitamist ning võib õli puudumise korral katki minna ehk “kokku joosta”.

Osadel muruniidukitel on õli jaoks eraldi täiteava ja mahuti koos õlivardaga. Teistel segatakse õli vastavalt niiduki tootja juhistele bensiini hulka. Viimasel juhul on mugavaks lahenduseks valmis kauasäilivate bensiinisegude kasutamine (alkülaatbensiin).

Kui teil tekkis küsimusi

Kui teil tekkis küsimusi seoses õlidega, siis palun jätke meile siia kommentaar ja püüame neile anda parima võimaliku vastuse.

2 mõtet “Muruniiduki õli – 4T ja 2T õlid aiatööriistadele” kohta

  1. Tere,
    mis kahel Erimelli 4T õlil vahet on, üks Super nimega?
    Mis firma toodanguga tegu võiks olla?

    Parimate soovidega,
    Gunnar

    1. Tere!

      Ainuke vahe on neil pakendi suuruses. 4-T Super on 0.6-liitrises pakendis, mis on enamusel muruniidukitel ka õlivahetuse normiks.
      Õli on Saksa päritolu Mannol õlitehase toodang.

      Tervitades
      Ott

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.